Demmers heeft maling aan Fair Play-klassement

Reacties

Dennis Demmers houdt er geen rekening mee dat zijn elftal zich via het Fair Play-klassement kan plaatsen voor Europees voetbal. De Go Ahead Eagles-trainer focust zich namelijk op handhaving via de play-offs.

Demmers heeft maling aan Fair Play-klassement

Door een 1-1 gelijkspel tegen SC Heerenveen verspeelde Go Ahead zondag de laatste kans op directe handhaving in de Eredivisie. Daardoor staat er in het duel van volgende week met Heracles Almelo weinig meer op het spel voor de club uit Deventer.

Tegelijkertijd gloort via het Fair Play-klassement Europees voetbal voor Go Ahead. Daar wilde Demmers tegenover Fox Sports echter niets van weten. 'We gaan ons tegen Heracles absoluut niet inhouden. Ik heb me namelijk laten vertellen dat het ticket afhankelijk is van veel factoren en niet alleen van gele kaarten. Wij gaan ons gewoon focussen op het voetbal.'

Op dat punt zag Demmers aanknopingspunten in het duel met Heerenveen. 'We hebben heel goed gespeeld en keihard gewerkt. Het lukte alleen niet om de kansen te verzilveren. Uiteindelijk gingen we na de achterstand op karakter door en maakten we zelf ook nog een doelpunt.'

In de play-offs tegen degradatie wacht voor Go Ahead waarschijnlijk een dubbele confrontatie met de winnaar van het tweeluik tussen Almere City FC en De Graafschap, tenzij de ploeg uit Deventer op de laatste speeldag nummer zestien NAC Breda nog passeert. 'We hebben onze mogelijke tegenstanders in beeld, dus we komen niet voor verrassingen te staan', maakte Demmers zich niet druk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.