Go Ahead meldt zich voor Jansen, West Ham wil Parzyszek

Reacties

Go Ahead Eagles heeft zich officieel gemeld bij De Graafschap voor Anco Jansen. De Deventenaren zien in de 24-jarige middenvelder annex aanvaller de ideale versterking voor de voorhoede.

Go Ahead meldt zich voor Jansen, West Ham wil Parzyszek

Foeke Booy is bij Go Ahead Eagles nog op zoek naar een linksbuiten en sinds het vertrek van Joeri Schroyen zoekt hij ook nog naar een linksback. Jansen (foto) zou die aanvallende rol kunnen bekleden bij de huidige nummer twaalf van de Eredivisie. Als linksback is Ridgecanio Haps in beeld. AZ wil hem verhuren en de eerste gesprekken zijn reeds geweest. Beide partijen hopen dat de tijdelijke overgang snel beklonken kan worden.

Jansen beschikt in Doetinchem nog over een contract tot medio 2014, al is in die verbintenis een optie voor een extra jaar opgenomen. De vraagprijs voor hem bedraagt 300.000 euro, een bedrag waar Go Ahead niet direct aan kan voldoen. Er wordt nog gesproken over andere voorwaarden. Dit seizoen kwam hij in vijftien Jupiler League-duels tot zes goals.

Jansen raakte eerder in onmin met De Graafschap toen de club een transfer blokkeerde door liefst acht ton te vragen. Celtic, Heracles Almelo, PEC Zwolle en ADO Den Haag waren destijds geïnteresseerd. Even meldde Jansen zich zelfs ziek, waarna beide partijen toch weer tot elkaar kwamen. Recent voegde ook SC Cambuur zich nog bij de clubs met belangstelling.

Parzyszek
Behalve Jansen dreigt ook een vertrek van Piotr Parzyszek, die in de belangstelling staat van West Ham United. De twintigjarige Poolse spits was onlangs dichtbij een akkoord met het Portugese Benfica, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Toch blijft er internationale interesse ontstaan voor de topscorer van de Jupiler League. Parzyszek heeft nog een contract tot medio 2016 in Doetinchem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.