'Zieke' Jansen meldt zich weer bij training De Graafschap

Anco Jansen heeft zich weer gemeld bij De Graafschap. De 24-jarige aanvaller zat sinds op 9 augustus ziek thuis en hoopte een vertrek te forceren, maar nu dit niet gelukt is heeft hij de training hervat.

'Zieke' Jansen meldt zich weer bij training De Graafschap

In eerste instantie traint Jansen individueel. 'Op dit moment zijn wij druk met de groep die gespeeld heeft en die zaterdag weer aan de bak moet, daarna gaan wij met Anco in gesprek. Het zal even duren voordat deze situatie besproken is', legt trainer Pieter Huistra uit.

Jansen gaf eerder aan te balen van de houding van De Graafschap, dat hem in zijn ogen een droomtransfer onthield. 'Het bod van Celtic was zeer serieus. Verschrikkelijk dat De Graafschap mij dit afneemt. De voorwaarden waren echt goed en Celtic speelt ook nog in de Champions League.'

'Bovendien heeft De Graafschap beloofd dat het goed zou komen. Maar voor de club is geen enkel bod goed genoeg geweest, ze hebben ons steeds tegengewerkt', besloot de aanvaller.

Vorig seizoen was Jansen goud waard voor De Graafschap door 21 keer te scoren in 29 competitiewedstrijden. Naast Celtic meldden ook NAC Breda en Roda JC Kerkrade zich op de slotdag van de transferperiode voor een transfer, maar tevergeefs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen