Gewilde Promes vervolgt jacht op Russische topscorerstitel

Reacties

Quincy Promes kent met Spartak Moskou een teleurstellend jaar, maar kent persoonlijk een topseizoen. Tegen Dinamo Moskou maakte hij zijn vijftiende en zestiende goal van het seizoen, waardoor zelfs de Russische topscorerstitel lonkt.

Gewilde Promes vervolgt jacht op Russische topscorerstitel

Na de 3-0 overwinning op Dinamo heeft Promes al zestien keer gescoord voor Spartak, dat zesde staat. De voormalige speler van FC Twente hoeft op de topscorerslijst alleen een andere oude bekende uit de Eredivisie voor zich te dulden. Ex-Feyenoorder Fedor Smolov van Krasnodar is op dit moment topschutter met zeventien treffers.

De kans bestaat dat Promes bezig is aan zijn laatste weken als speler van Spartak, want de 24-jarige international wordt volgens Russische media gevolgd door grote clubs uit het buitenland. 'Hij is een van de beste spelers van onze competitie', zei trainer Dmitry Alenichev eerder dit weekend over Promes. 'Veel clubs hebben interesse getoond.'

Promes werd door bondscoach van Danny Blind opgenomen in de voorselectie voor de interlands tegen Ierland, Oostenrijk en Polen van eind mei en begin juni.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.