'Geweldenaar' Taarabt bij Fulham herenigd met Jol

Manager Martin Jol heeft zijn zo gewenste aanvallende versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Zijn club Fulham huurt Adel Taarabt van Queens Park Rangers, waar de 24-jarige middenvelder mocht vertrekken na de degradatie naar het Championship.

'Geweldenaar' Taarabt bij Fulham herenigd met Jol

Jol haalde Taarabt in 2007 ook al naar Tottenham Hotspur. De Marokkaan gold destijds als grote belofte en kwam voor vier miljoen euro over van RC Lens. Bij The Spurs kon hij die faam echter nooit waarmaken. In drie seizoenen kwam hij tot negen competitieoptredens.

In 2010 verruilde Taarabt Tottenham Hotspur daarom voor Queens Park Rangers, dat echter moet saneren na de recente degradatie. Lichtpuntje in het dramatisch verlopen seizoen waren de prestaties van Taarabt, die in 31 duels vijf keer scoorde en vier keer een ploeggenoot met succes in stelling bracht.

Jol denkt daarom dat Taarabt ook bij Fulham voor de broodnodige aanvallende impulsen kan zorgen. 'Ik hou van zijn creativiteit', zei de 57-jarige Hagenaar eerder deze week al. 'Ik denk dat hij het fantastisch kan gaan doen voor ons, want hij is echt een geweldenaar aan de bal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen