Woedende QPR-speler Taarabt neemt de bus na wissel

Fulham won zondag in eigen huis zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Queens Park Rangers werd met 6-0 van de mat gespeeld. QPR-spelverdeler Adel Taarabt werd in de rust gewisseld, bij een 3-0 stand, en vertrok woedend van Craven Cottage.

Woedende QPR-speler Taarabt neemt de bus na wissel

De Marokkaanse aanvallende middenvelder had geen zin om de rest van de wedstrijd af te wachten en pakte een bus die voor het stadion van Fulham vertrok. Bijkomend geluk is dat Taarabt in Queens Park Rangers een club heeft die net als The Cottagers in Londen speelt.

Coach Neil Warnock wilde het bericht bevestigen noch ontkennen. 'Of Taarabt met de bus is vertrokken of niet, is niet mijn grootste zorg. Jullie schrijven maar wat jullie willen', reageerde de QPR-manager op de persconferentie na afloop van het duel.

'Ik heb echt geen idee of hij weggegaan of gebleven is', vervolgde Warnock. 'Als je net met 6-0 hebt verloren, ga je je niet druk maken om één speler. Je hebt soms van die dagen dat Adel als een kind met speelgoed gaat smijten. Ik ga me ook pas zorgen maken als spelers het niet uitmaakt als ze worden gewisseld.'

Ook bij de nationale ploeg van Marokko heeft Taarabt problemen gehad. De begaafde middenvelder kreeg in juni van dit jaar te horen dat hij geen basisplaats had in het Afrika Cup kwalificatie-duel met Algerije. De speler verliet boos het trainingskamp en stelde nooit meer voor de ploeg van bondscoach Eric Gerets te willen spelen. Inmiddels is dat conflict bijgelegd en stelde Taarabt zich weer beschikbaar. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's