Gestreelde Stevens houdt contractverlenging nog af

Reacties

VfB Stuttgart is zeer te spreken over Huub Stevens. De Nederlandse trainer wil ondanks de complimenten zich niet uitspreken over zijn toekomst bij Die Schwaben.

Gestreelde Stevens houdt contractverlenging nog af

'Hij brengt veel eigenschappen van deze regio met zich mee, en dan met name vlijt en eerzucht. Ik ben vooral te spreken over zijn manier van werken. Hoe hij het aanpakt, zijn samenwerking met technisch directeur Robin Dutt', zegt voorzitter Bernd Wahler tegen Kicker over Stevens, die het in november overnam van zijn vertrokken opvolger Armin Veh.

De positieve ervaringen maken dat de voorzitter een langere samenwerking met Stevens ziet zitten. 'Ik kan me goed voorstellen dat we ook na de zomer met elkaar verder gaan. We hebben ook steeds contact, de gesprekken lopen.'

Stevens is gestreeld door de complimenten maar houdt de boot voorlopig af. 'Ik heb nog een contract tot de zomer. Het is mooi om te horen. Maar ik wil eerst kijken hoe ik me voel', schuift hij de beslissing voor zich uit.

De oud-international heeft geleerd van zijn ervaring van afgelopen seizoen, toen hij na de handhaving in de Bundesliga een langer verblijf bij VfB Stuttgart van de hand wees omdat hij aan rust toe was. 'Ik kon toen de laatste vijf weken niet goed slapen. Dat was een signaal. Op dit moment slaap ik zeer goed.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.