Gestopt voor een dag: Olic hoopt weer op aanbiedingen

Reacties

Ivica Olic is teruggekomen op zijn besluit om definitief te stoppen. De 37-jarige Kroaat lijkt te zijn geschrokken van zijn heldere woorden in een interview met BILD en zet de deur weer op een kier.

Gestopt voor een dag: Olic hoopt weer op aanbiedingen

Olic degradeerde het voorbije seizoen met 1860 München uit de Tweede Bundesliga en dat leek het moment voor de 104-voudig international om te stoppen. 'Ik ben klaar om mijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Het was een absolute droom om zolang op zo'n hoog niveau te mogen voetballen', sprak hij tegenover BILD.

Die woorden zijn niet veel meer waard, zo heeft Olic inmiddels aan Sportske novosti laten weten. Bij een mooie aanbieding plakt de voormalige aanvaller van onder meer Hamburger SV en Bayern München er gewoon nog een hoofdstuk aan vast. Hij verblijft momenteel in Hamburg en vertrekt binnenkort naar Kroatië.

'Ik weet dat BILD gepubliceerd heeft dat ik stop, maar dat is niet waar. Misschien heb ik mijn laatste wedstrijd gespeeld, maar misschien ook niet. Als er een goede aanbieding komt, dan ga ik door. Ik voel me fit, ben niet geblesseerd en kan dus gewoon spelen. Als die aanbieding niet komt, dan is het niet erg om te stoppen', aldus Olic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.