Gemeente Den Haag benoemt Deetman tot commissaris ADO

Reacties

Wim Deetman is toegetreden tot de raad van commissarissen van ADO Den Haag. Dit op voorspraak van het gemeentebestuur van de Hofstad.

Gemeente Den Haag benoemt Deetman tot commissaris ADO

Met de benoeming van de oud-minister en voormalig burgemeester van Den Haag maakt de gemeente gebruik van de mogelijkheid om als houder van haar prioriteitsaandeel in de club een commissaris af te vaardigen. Dit ook naar aanleiding van het terugtreden van Ton Rutgrink.

'De heer Deetman is een bestuurder met veel ervaring, een groot netwerk en een warm hart voor ADO Den Haag. Het college heeft er dan ook alle vertrouwen in dat de club met deze commissaris weer verder kan bouwen aan een financieel en sportief gezonde toekomst', aldus de Haagse wethouder Tom de Bruijn op de clubsite.

Rutgrink trad terug omdat hij zijn werkzaamheden voor de club niet langer kon combineren met zijn andere activiteiten. Met Hui Wang en Martin Jol bleven er daardoor maar twee commissarissen over, die bovendien allebei in het buitenland verblijven. Met de aanstelling van Deetman hoopt de gemeente dat het toezicht op het bestuur nu 'minder kwetsbaar' is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.