Gekwelde Brama zoekt heil bij clubarts Bayern München

Wout Brama gaat zijn heil zoeken bij de clubarts van Bayern München. De middenvelder van FC Twente hoopt dat de welbekende dokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt uitkomst biedt voor zijn slepende hielblessure.

Gekwelde Brama zoekt heil bij clubarts Bayern München

De aanvoerder van de Tukkers kampt al maanden met de kwetsuur. Diverse onderzoeken en een aangepaste voetbalschoen gaven verlichting voor Brama. Dankzij bemiddeling van voormalig Twente-trainer Erik ten Hag, nu coach van het beloftenteam van Bayern München, kan Brama volgende week al terecht in Duitsland.

Müller-Wohlfahrt is al jaren arts van Bayern München en de Duitse nationale ploeg. Hij hielp in zijn loopbaan de nodige grote spelers van hun kwetsuren af. Twente-trainer Michel Jansen hoopt binnen afzienbare tijd weer gebruik te maken van zijn ervaren kracht.

'Wout heeft nog steeds problemen met lopen', zei Jansen deze week in Voetbal International. 'Dat baart ruim een week voor de competitie behoorlijke zorgen. Hij is iemand die zichzelf wel goed fit houdt en dus in conditie is.'

'Maar het is onrealistisch om van een speler, die al geruime tijd geen volwaardige training heeft kunnen afwerken, te verwachten dat hij snel wedstrijdfit is', luidt de conclusie van Jansen. FC Twente begint het seizoen volgende week zaterdag in eigen huis tegen RKC Waalwijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen