Geen dag is saai bij Chelsea: nieuwe spits komt eraan, boegbeeld denkt aan vertrek

Reacties

Chelsea is sinds de overname door de Amerikaan Todd Boehly bijzonder actief op de transfermarkt, waar al honderden miljoenen werden uitgegeven, en ook voor deze zomer staat er weer heel wat te gebeuren. De Engelse tabloids moeten hard hun best doen om alles te kunnen bijhouden.

Geen dag is saai bij Chelsea: nieuwe spits komt eraan, boegbeeld denkt aan vertrek
© Pro Shots

Chelsea versterkte zich voor komend seizoen enkel nog met Christopher Nkunku, die voor ruim zestig miljoen euro werd overgenomen van RB Leipzig, maar daar zal het zeker niet bij gaan blijven. Volgens verschillende Engelse kranten is ook de komst van Nicolas Jackson inmiddels zeker. De 22-jarige aanvaller zal voor zo'n 35 miljoen euro worden overgenomen van Villarreal.

Jackson, een Senegalees international, maakte in het afgelopen seizoen twaalf goals in LaLiga. Hij heeft inmiddels zijn jawoord gegeven aan Chelsea en kan gezien worden als de vervanger van Kai Havertz, die hard op weg naar Arsenal is. De laatste update is dat Chelsea een bod van Arsenal heeft geaccepteerd.

Manchester United maakt werk van de komst van Mason Mount en Manchester City wil Mateo Kovacic hebben. N'Golo Kanté is al naar Saoedi-Arabië vertrokken en ook Édouard Mendy, Kalidou Koulibaly en Hakim Ziyech kunnen daarnaartoe. Daar worden wel wat vragen bij gesteld.

César Azpilicueta
Chelsea zou in totaal liefst dertien spelers willen lozen. De naam van César Azpilicueta werd daarbij niet genoemd, maar nu wordt geschreven dat ook hij denkt aan een vertrek. Azpilicueta zou op zijn 33ste nog een keer een nieuwe uitdaging aan willen gaan. Zijn contract bij Chelsea loopt nog één jaar door, maar een ontbinding van deze verbintenis zou bespreekbaar zijn.

Mocht Azpilicueta vertrekken, dan raakt Chelsea zijn meest trouwe speler kwijt. De Spaanse verdediger speelt al sinds 2012 zijn thuiswedstrijden op Stamford Bridge. Vorig jaar leek Azpilicueta nog hard op weg naar Barcelona, maar toen besloot hij toch om bij te tekenen bij Chelsea. Nu zouden Internazionale en Bayern München belangstelling hebben voor de stopper.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.