Galliani: 'Seedorf gaat Milan wakker schudden'

Reacties

Clarence Seedorf gaat de spelers van AC Milan voor zich winnen en prikkelen. Althans, dat meent Adriano Galliani. De vice-president van de Italiaanse grootmacht heeft hoge verwachtingen van de 37-jarige Nederlander, die in Milaan voor zijn eerste klus als trainer staat.

Galliani: 'Seedorf gaat Milan wakker schudden'

'Ik heb tot dusver alleen maar positieve dingen met Seedorf meegemaakt. Hij was een geweldige voetballer en zal ook een geweldige coach gaan worden', aldus Galliani. 'Ik betreur wat er is gebeurd met Massimiliano Allegri, maar zo werkt het nu eenmaal met trainers.'

Milan is bezig aan een teleurstellend seizoen. De Italiaanse topclub plaatste zich weliswaar voor de volgende ronde in de Champions League (eerstkomende opponent is Atlético Madrid), maar is in de Serie A terug te vinden op de elfde plaats. Toch ziet Galliani nog kansen voor zijn club. 'Seedorf gaat het elftal wakker schudden.'

Na de komst van de Nederlander gonst het van de transfergeruchten. 'Of ik met Seedorf heb gesproken over nieuwe spelers? Nee, maar als dat wel zo was, zou ik dat ook niet vertellen', aldus Galliani.

Zondag staat het eerste duel van AC Milan onder leiding van Seedorf op het programma. In San Siro ontvangt Milan Hellas Verona, de ploeg van goaltjesdief Luca Toni.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.