Galatasaray heeft nieuw contract klaarliggen voor Sneijder

Reacties

Galatasaray wil het contract met Wesley Sneijder verlengen tot de zomer van 2018. Zijn huidige verbintenis loopt na het huidige seizoen af. Beide partijen gaan binnenkort opnieuw in gesprek.

Galatasaray heeft nieuw contract klaarliggen voor Sneijder

Oranje-international Sneijder - die met het Nederlands elftal zondag nog onderuitging in nota bene Turkije - werd afgelopen zomer meermaals in verband gebracht met een vertrek uit Istanbul, met name Juventus werd vaak genoemd als nieuwe werkgever van de 31-jarige spelmaker. De clubleiding van Galatasaray ziet de reserve-aanvoerder echter graag langer in Turkije blijven.

De in Utrecht geboren Sneijder begon zijn loopbaan bij Ajax, waarna hij via Real Madrid en Internazionale in januari 2013 terechtkwam bij Galatasaray. Daar groeide hij uit tot steunpilaar. In 106 wedstrijden scoorde hij 37 keer en met zijn club pakte hij vorig seizoen de dubbel. Aan het begin van de huidige jaargang won Galatasaray bovendien de Super Cup. In 2013 won hij die prijs ook al, net als de landstitel, terwijl ook in 2014 de beker werd gewonnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.