Galatasaray blijft nieuw puntenverlies bespaard

Reacties

Galatasaray is na de gevoelige tik van Atlético Madrid ontsnapt aan een nieuwe tegenvaller. Trabzonspor ging door een eigen doelpunt op de valreep onderuit (0-1).

Galatasaray blijft nieuw puntenverlies bespaard

Galatasaray zocht naar revanche voor de pijnlijke start in de Champions League, waarin Alético in Istanbul met 2-0 won. Bovendien was het begin van de eigen competitie ook allesbehalve voortvarend met slechts één overwinning in de eerste vijf speelrondes.

Bij Trabzonspor dreigde het gewenste resultaat voor de ploeg van trainer Hamza Hamzaoglu achterwege te blijven. Ook de pogingen van Wesley Sneijder waren zonder succes, waardoor Galatasaray genoegen leek te moeten nemen met een doelpuntloos gelijkspel.

Opvallend genoeg hadden na ruim een uur beide Galatasaray-spitsen Lukas Podolski en Burak Yilmaz het veld moeten ruimen. Maar niet de vervangers zorgden voor de bevrijdende treffer. Stephane M'Bia bracht met een eigen doelpunt opluchting bij de regerend kampioen.

Trabzonspor, waar voormalig FC Twente-verdediger Douglas aan de aftrap kwam, liep door de nederlaag de koppositie in Turkije mis. De voorsprong op Galatasaray bedraagt nog maar twee punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.