Fulham meldt zich opnieuw bij Twente voor Mihaylov

Fulham heeft opnieuw bij FC Twente geïnformeerd naar de voorwaarden waarop het na dit seizoen Nikolay Mihaylov kan overnemen. De 24-jarige doelman was eind januari al dichtbij een overgang naar de Premier League-club.

Fulham meldt zich opnieuw bij Twente voor Mihaylov

Op de laatste dag van de transfermarkt deed Fulham een poging om Mihaylov in te lijven, nadat de komst van Maarten Stekelenburg van AS Roma naar Londen op het laatste moment was afgeketst. De Enschedese club legde het bod van Fulham toen naast zich neer omdat er onvoldoende tijd resteerde om een vervanger te halen.

FC Twente hoopt op korte termijn de Deen Joachim Andersen te contracteren. De pas zestienjarige centrale verdediger trainde vorige week mee bij de eerste selectie en liet een dusdanige indruk achter dat de technische staf de clubleiding adviseerde om hem een contract aan te bieden.

De 1,92 meter lange Andersen, die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan, speelt momenteel voor FC Midtjylland. Ook is hij jeugdinternational van Denemarken. (Peter Wekking)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen