FC Twente genegen tot verkoop van Mihaylov en Chadli

Een delegatie van Benfica heeft vorige week op Schiphol onderhandeld met FC Twente over de mogelijkheid om zowel doelman Nikolay Mihaylov als aanvaller Nacer Chadli (foto) over te nemen. Beide spelers staan nog tot medio 2014 onder contract in Enschede, maar de Tukkers zijn genegen om het duo te verkopen.

FC Twente genegen tot verkoop van Mihaylov en Chadli

De Bulgaar Mihaylov (23) maakt al geruime tijd geen geheim van zijn ambities om het hogerop te zoeken. In de winterstop heeft hij bij voorzitter Joop Munsterman een officieel verzoek ingediend om komende zomer getransfereerd te mogen worden.

De 22-jarige Chadli verlengde aan het begin van de huidige competitie nog zijn contract met drie jaar, maar de laatste tijd beginnen de irritaties tussen hem en Steve McClaren toe te nemen.

Zaterdag bij de wedstrijd tegen Excelsior posteerde McClaren de international van België zelfs op de bank uit onvrede over diens prestaties in de laatste weken. Een en ander tot verbolgenheid bij Chadli, die later tijdens zijn invalbeurt in de slotminuten met zijn treffer overigens wel de broodnodige winst veilig stelde voor FC Twente. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's