Frustraties in oefenduel: 'Zlatan verklaarde me de oorlog'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft zich niet populair gemaakt in Tsjechië. De Zweedse spits zat duidelijk niet lekker in zijn vel tijdens een oefenduel (1-1).

Frustraties in oefenduel: 'Zlatan verklaarde me de oorlog'

Ibrahimovic voelde zich een beetje ziek, scoorde voor het eerst in vijf interlands niet en ruziede wat af met zijn tegenstanders Tomás Sivok en Ladislav Krejci. Volgens Sivok had arbiter Bas Nijhuis niet gezien dat de Zweed een elleboog uitdeelde aan Krejci, waarna hij zelf maar verhaal ging halen bij de aanvaller. 'Zlatan verklaarde me de oorlog toen ik zei dat hij alleen op deze manier kon spelen', zei Sivok tegen het Tsjechische Sport.

Ibrahimovic liet ook met zijn handen blijken niet gediend te zijn van de kritiek aan zijn adres. Buiten het zicht van Nijhuis werd Sivok even bij de keel gegrepen. 'Ik ken hem, het hoort gewoon bij zijn spel', vervolgde het slachtoffer. 'Hij had nu niet de kracht om te laten zien wat een geweldige voetballer hij is.'

Zweden en Tsjechië zijn allebei actief op het EK komende zomer. De Zweden treffen België, Italië en Ierland, terwijl de Tsjechen het in de poulefase moeten opnemen tegen Spanje, Turkije en Kroatië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.