Zlatan bevestigt concrete interesse vanuit Premier League

Reacties

Zlatan Ibrahimovic hakt pas deze zomer de knoop door over zijn toekomst, maar bevestigt dat er vanuit Engeland al concrete interesse is getoond.

Zlatan bevestigt concrete interesse vanuit Premier League

'Ik denk dat de Premier League de competitie is die wereldwijd de meeste aantrekkingskracht heeft. Geen twijfel over mogelijk', zegt de 34-jarige Zweed in gesprek met The Guardian. 'Maar we moeten afwachten en zien wat er gebeurt. Ik kijk naar elk aanbod en zal dan mijn beslissing nemen.'

Ibrahimovic werd de laatste vier seizoenen kampioen met Paris Saint-Germain. Komende zomer is hij op het EK actief met Zweden. 'Ik heb in fantastische landen en competities gespeeld. Elke competitie heeft zijn voor- en zijn nadelen en dat geldt net zo voor de Premier League', houdt hij zich nog wat op de vlakte over zijn keuze.

Ibrahimovic werd in zijn lange carrière al kampioen in Nederland (Ajax), Spanje (Barcelona), Italië (Juventus, AC Milan en Internazionale) en Frankrijk (PSG), maar nog niet van Engeland. 'Er is interesse uit Engeland, dat kan ik bevestigen. In de zomer zullen we kijken naar alle opties. En ik geloof dat ik er een heleboel heb', besluit hij vol overtuiging.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.