Friese zorgen nemen toe door spierscheurtje St. Juste

Reacties

De defensieve zorgen van SC Heerenveen-trainer Foppe de Haan worden groter nu hij Jerry St. Juste voorlopig moet missen. De verdedigende middenvelder heeft een klein spierscheurtje in zijn bovenbeen opgelopen en staat enkele weken buitenspel.

Friese zorgen nemen toe door spierscheurtje St. Juste

'Het herstel duurt zeker enkele weken', melden de Friezen op de clubsite in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Feyenoord van donderdagavond. Het gemis van St. Juste, die net als Kenny Otigba en Joey van den Bergh zowel op het middenveld als in de achterhoede uit de voeten kan, is voor De Haan een hard gelag.

Voor de 72-jarige interim-coach is het bij de nummer twaalf van de Eredivisie al behoorlijk schipperen in het centrum van de defensie en het middenveld. Behalve St. Juste gebruikte De Haan ook Otigba, Van den Bergh, Joost van Aken, Pele van Anholt, Branco van den Boomen, Morten Thorsby, Stefano Marzo en Caner Cavlan dit seizoen al op één van de centrale posities.

De komst van een versterking in een van die twee linies zou De Haan al wat meer lucht geven en technisch directuer Hans Vonk is in de laatste week van de transferperiode dan ook nog druk bezig met het zoeken naar versterkingen voor SC Heerenveen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.