Fraser: 'Wondergoal? Wij verzaken gewoon'

Reacties

Een dag na zijn contractverlenging stond ADO Den Haag-trainer Henk Fraser 'doodziek' de pers te woord. De oefenmeester kocht helemaal niks voor het aardige spel dat zijn ploeg bij vlagen tegen NEC had laten zien en stelde als klap op de vuurpijl dat de wonderschone goal van Santos gewoon verdedigd had kunnen worden.

Fraser: 'Wondergoal? Wij verzaken gewoon'

'Dit zijn de meest frustrerende wedstrijden om te verliezen', stak de oefenmeester van wal na de 4-1 nederlaag bij de NOS. Fraser heeft zijn buik vol van de wisselvallige prestaties van zijn elftal. 'Ik denk dat we goed speelden, maar het maakt op een gegeven moment niets meer uit als je in grote fases van de wedstrijd goed voetbalt. Wij hebben nu overwinningen nodig', aldus de trainer van de nummer zestien van de Eredivisie over het benodigde medicijn.

De coach weigert vooralsnog de noodklok te luiden in Den Haag. 'Er is bij mij geen paniek. En bij de groep is ook geen paniek.'

Fraser had zich zitten verbijten bij de prachtige treffer van Santos, die doelman Hansen met een daverende omhaal wist te verschalken. 'Die goal had gewoon verdedigd kunnen worden. Bij zowel de voorzet áls de inzet van Santos zelf ging mijn defensie niet vrijuit. We misten de overtuiging', vond de teleurgestelde Fraser.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.