Fraser verbaasd over ophef: 'Elke trainer heeft zijn trucje'

Reacties

De aanklager betaald voetbal dubt er nog over of hij een actie van ADO Den Haag-trainer Henk Fraser gaat onderzoeken. De hoofdcoach sprak na afloop van het duel met Roda JC Kerkrade (1-1) van 'een trucje', toen doelman Martin Hansen een blessurebehandeling aanvroeg, waardoor de oefenmeester een tactische bespreking kon houden.

Fraser verbaasd over ophef: 'Elke trainer heeft zijn trucje'

'Blijkbaar is iets een slimmigheidje tot het moment dat je er eerlijk over bent', zegt Fraser tegen Voetbal International, nadat hij hoorde dat de aanklager van de KNVB bekijkt of hij er een zaak van wilde maken. 'In het verleden heb ik weleens meegemaakt dat een half team uit het niets opeens schoenen ging wisselen. En elke trainer heeft zo zijn trucje. Begrijp me niet verkeerd: ik ben voorstander van een open discussie. Met dat deel ben ik het wel eens.'

Het andere deel betreft commotie die is ontstaan naar aanleiding van het argument dat Hansen een te laag suikergehalte zou hebben. 'Bij die opmerking zat totaal geen kwade wil, maar een persoon roept iets, trekt het uit zijn verband, en allerlei kuddedieren lopen er achteraan', besluit Fraser.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.