Frans-Argentijns moddergooien gaat door op Instagram: 'Leer jij me huilen?'

Reacties

Over de festiviteiten in Argentinië na de WK-finale is het laatste woord nog lang niet gezegd. Inmiddels heeft een deel van de verbale vete zich verplaatst naar Instagram, waar Ángel Di María en de Fransman Adil Rami het aan de stok hebben.

Frans-Argentijns moddergooien gaat door op Instagram: 'Leer jij me huilen?'

Rami noemde Emiliano Martínez vorige week de 'grootste hoerenzoon' en de 'meest gehate man' in de voetballerij. Die quote werd gedeeld op de Instagram-pagina van de Argentijnse krant Olé, zo zagen diverse internationals van Argentinië. Ze lieten reacties achter die 17.000 tot 25.000 keer werden geliket. 'Dibu is de beste keeper ter wereld. Ga ergens anders janken', schreef Di María bijvoorbeeld. 'Stop met huilen', plaatste Leandro Paredes. Ook German Pezzella deed een duit in het zakje: 'Hahaha, ga maar ergens anders heen.'

Die reacties vielen ook Rami op. Hij plaatste op Instagram een collage van vier foto's waarop Di María in tranen was. 'Ga jij me leren hoe ik moet huilen, Ángel?' Op de vier foto's is tekst bijgevoegd die de huilbuien zogenaamd verklaarden: wanneer Di María verliest, wint, een club verlaat of een tweet ziet.

Martínez heeft in Frankrijk een gevoelige snaar geraakt met zijn gedrag na de wedstrijd. Zo vroeg hij in de kleedkamer om een 'minuut stilte' voor de 'dode' Kylian Mbappé. De dertigjarige keeper droeg tijdens de parade een babypop met het hoofd van de Franse aanvaller erop. Opvallend genoeg stond hij toen naast Lionel Messi, de ploeggenoot van Mbappé bij Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.