Fraaie vrije trap helpt Jamaica naar finale Gold Cup

Reacties

Jamaica heeft zich door een late goal van Kemar Lawrence geplaatst voor de finale om de Gold Cup. In de halve eindstrijd moest Mexico buigen: 0-1.

Fraaie vrije trap helpt Jamaica naar finale Gold Cup

Mexico en Jamaica hadden in de groepsfase elkaar ook al getroffen. Toen werd het 0-0, een uitslag die mede door het goede keeperswerk aan beide kanten ook in Pasadena op het scorebord leek te komen na negentig minuten.

Lawrence besliste het duel in de 88ste minuut evenwel alsnog. Hij krulde op schitterende wijze een vrije trap in de bovenhoek. Doelman José Corona was kansloos. De Jamaicaanse goalie Andre Blake, die zijn ploeg daarvoor al met fraaie reflexen overeind had gehouden, hield in de daaropvolgende minuten zijn net schoon.

Daardoor is Jamaica woensdag in de finale de tegenstander van de Verenigde Staten. De Amerikanen zijn dan in Santa Clara de grote favoriet. Jamaica neemt met de zege op Mexico ook wraak voor de vorige editie (2015), toen werd er immers in de finale van de Mexicanen verloren met 3-1. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.