Fraaie goal Ibe bij teleurstellend gelijkspel Liverpool

Reacties

Liverpool is tegen de Malaysia XI, een verzameling van de beste spelers uit de Maleisische competitie, niet verder gekomen dan een behoorlijk magere 1-1. De doelpunten in Kuala Lumpur waren schitterend.

Fraaie goal Ibe bij teleurstellend gelijkspel Liverpool

Via een prachtige goal van een spits met een nóg mooiere naam kwamen de Maleisische All-Stars op 1-0. Patrick Ronaldinho Wleh nam de bal behendig mee, waarna de Liberiaan de bal met buitenkant rechts fraai achter keeper Ádám Bogdán schoot. De gelijkmaker van Jordan Ibe was minimaal zo mooi. Hij trok vanaf rechts naar binnen, om de bal vervolgens met links in de korte kruising te rammen.

Na rust liet Liverpool-manager Brendan Rodgers zijn basisformatie lang intact. Pas tussen de zeventigste en tachtigste minuut haalde hij Divock Origi, Lucas Leiva, Nathaniel Clyne en Alberto Moreno naar de kant, in de slotminuut mocht ook James Milner gaan zitten. In de ruststand kwam echter geen verandering meer.

Het was na zeges op de Thailand All-Stars (4-0), Brisbane Roar (2-1) en Adelaide United (2-0) voor het eerste deze voorbereiding dat er geen winst was voor de vernieuwde ploeg van Brendan Rodgers. Met Christian Benteke, Roberto Firmino (die overigens allebei nog in Engeland zijn), Origi (was verhuurd), Clyne, Milner, Bogdán, Joe Gomez en Danny Ings kwamen er voldoende nieuwelingen, terwijl sterkhouders Raheem Sterling en Steven Gerrard niet meer op Anfield spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.