'Forza Kevin', SuperKuip en Szczesny's selfie

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Forza Kevin', SuperKuip en Szczesny's selfie

De spelers van AS Roma brachten tijdens de warming-up voor het duel met Udinese van 21.00 uur een prachtige steunbetuiging aan Kevin Strootman, die vorige week een ernstige knieblessure opliep en als gevolg daarvan maandenlang uit de roulatie is. De spelers van Roma werkten de warming-up af in Oranje shirts met daarop de tekst 'Forza Kevin'.

De superKuip!
Bekijk hieronder de animatie-video van de zogeheten superKuip. VolkerWessels, de bouwer van het onderkomen, presenteerde maandag de plannen voor Stadion van Feyenoord. Saillant is de nieuwe staantribune..

Selfie van het weekend!
De foto van Arsenal-doelman Wojchiech Szczesny direct na de zege op stadgenoot Tottenham Hotspur werd al snel een hit op Twitter en Facebook. Met zijn selfie wilde de Pool de fans bedanken. 'Ik heb toen een selfie gemaakt met de Arsenal-fans, dat was geweldig. Ze waren fantastisch voor ons. Ze zongen erop los en ik weet zeker dat ze een mooie dag hebben gehad. Voor ons was het net zo fantastisch en op deze manier konden we ze iets teruggeven', aldus Szczesny over zijn selfie.

'De situatie van Schalke 04 is komisch'
Julian Draxler maakt een einde aan het laatste beetje hoop in Gelsenkrichen. De middenvelder van Schalke ziet geen kansen meer in de Champions League na de 6-1 nederlaag in het heenduel in eigen huis met Real Madrid.

• Wij hebben Sierd de Vos en Arno Vermeulen, in Engeland hebben ze Gary Neville. En die heeft in de Engelse actrice Keira Knightley een groot bewonderaar. 'Gary is fucking amazing, absolutely fucking amazing. Zijn commentaar, het is echt heerlijk, hij is heerlijk', vertelde Knightley in de Sunday Telegraph.

De 28-jarige actrice, die haar bekendheid mede dankt aan haar hoofdrol in de films Bend it like Beckham en Pirates of the Caribbean, wil niets weten van co-commentatoren. 'Ik wil het liefst hem puur, puur Gary Neville.'

Neville zelf moet lachen om het eerbetoon, en heeft inmiddels een toepasselijke hashtag.

• De nare maar onbestraft gebleven overtreding van Pepe op Duda bleef wat langer op het netvlies branden. De middenvelder van Málaga moest na de actie op kniehoogte van de verdediger van Real Madrid behandeld worden, en kreeg excuses aangeboden van zijn landgenoot. Pepe kreeg na afloop steun uit onverwachte hoek.

'Ik weet dat veel mensen schande spreken van de tackle van Pepe, maar ik weet dat hij het niet bewust heeft gedaan en dat hij een goede vriend is van mijn man.' Was getekend Aracha Duda, inderdaad de vrouw van... En om haar pleidooi te ondersteunen stuurde ze ook nog een foto van Pepe met de drie dochters van Duda de wereld in •   

• Natuurlijk hebben we in Nederland ook wel eens te klagen over het veld, maar in Armenië is het vaak nog slechter gesteld. En dat leidt soms tot een bizar eigen doelpunt, zoals bij het duel tussen de beloften van Alashkert en Shirak (4-1).

• Hij mag dan te boek staan als een van de beste scheidsrechters ter wereld, Björn Kuipers runt daarnaast ook nog een supermarkt in Oldenzaal. Maar het een staat blijkbaar niet helemaal los van het andere.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.