VI Live: herbeleef een voetbalzaterdag vol drama

Reacties

Om ook tijdens de wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er de rubriek VI Live, waarin de redactie van Voetbal International de Eredivisie op de voet volgt. Ook duels in het buitenland - met speciale aandacht voor onze landgenoten - worden hierin belicht.

VI Live: herbeleef een voetbalzaterdag vol drama

23.51 uur: EINDSTAND ATLÉTICO MADRID – ESPANYOL 1-0
Atlético Madrid blijft in het spoor van Real Madrid dankzij Diego Costa. Het 22ste doelpunt van de Spaanse international is genoeg om Espanyol te verslaan en op drie punten te blijven van de koploper in de Primera División.

23.11 uur: GOAL ATLÉTICO MADRID – ESPANYOL 1-0
De steekbal is van David Villa, de treffer van Diego Costa. Atlético Madrid heeft zijn doelpunt tegen Espanyol om zich in de titelrace te houden.

22.51 uur: RUSTSTAND ATLÉTICO MADRID - ESPANYOL 0-0
Er is nog niet gescoord in Vicente Calderón. Gaat Atlético schade oplopen in de titelrace?

22.38 uur: EINDSTAND HELLAS VERONA - INTERNAZIONALE 0-2
Internazionale boekt een belangrijke zege in de strijd om Europees startbewijs door Hellas Verona in eigen huis te verslaan.

22.00 uur: AFTRAP ATLÉTICO MADRID – ESPANYOL
Diego Costa is terug van zijn schorsing en staat weer in de basisopstelling van Atlético Madrid. Van die basiself maakt ook voormalig Ajacied Toby Alderweireld deel uit, want vaste basisklant Miranda is geschorst.

LANDGENOTEN: Melvin de Leeuw heeft zijn Ross County drie punten bezorgd in de Schotse Premier League. De Nederlandse aanvaller maakte het enige doelpunt in de uitwedstrijd tegen Saint Johnstone, waar basisspeler Nigel Hasselbaink in de 69ste minuut naar de kant werd gehaald. Marc Klok en Darren Maatsen ontbraken in de wedstrijdselectie van Ross County.

21.49 uur: EINDSTAND MÁLAGA - REAL MADRID 0-1
De goal van Cristiano Ronaldo blijkt voldoende voor een nipte zege! Nu kan Real in de leunstoel afwachten wat de andere titelkandidaten doen.

21.38 uur: EINDSTAND ADO DEN HAAG - FC GRONINGEN 2-1
Het succes van Henk Fraser bij ADO Den Haag duurt voort. In zijn zes wedstrijden als coach van ADO verloor hij nog niet. Door de late goal van Dion Malone wordt er opnieuw gewonnen door de Hagenaars. Groningen kan maar geen einde maken aan een slechte serie.

21.36 uur: EINDSTAND HERACLES ALMELO-RODA JC KERKRADE 2-1
Roda JC keert met lege handen terug uit Almelo, waar Bryan Linssen Heracles met twee treffers een belangrijk overwinning bezorgt in de strijd om handhaving. Roda JC verkeert nog steeds in flinke degradatiezorgen.

21.32 uur: RUSTSTAND HELLAS VERONA - INTERNAZIONALE 0-1
Uitgerekend Rodrigo Palacio, die deze week zijn contract verlengde, was na veertien minuten de maker van het enige doelpunt.

21.32 uur: GOAL ADO DEN HAAG - FC GRONINGEN 2-1
ADO lijkt ook nog te gaan winnen. Dion Malone tikt binnen. De fraaie assist is van Roland Alberg. Henk Fraser blijft zodoende ongeslagen als coach bij de Hagenaars. Althans, als het zo blijft.

21.21 uur: GOAL ADO DEN HAAG – FC GRONINGEN 1-1
ADO Den Haag geeft tegen tien man van FC Groningen een voorsprong uit handen. Filip Kostic stuurt met een fraaie pass Richairo Zivkovic weg, die de bal in het dak van het doel schiet.

21.18 uur: GOAL HERACLES ALMELO-RODA JC KERKRADE 2-1
Bryan Linssen bewijst zijn grote waarde voor Heracles Almelo. De aanvaller zet de Tukkers tegen Roda JC op voorsprong met een bekeken schot.

21.06 uur: GOAL ADO DEN HAAG – FC GRONINGEN 1-0
ADO Den Haag mazzelt als Eric Botteghin buiten het strafschopgebied de doorgebroken Roland Alberg vastpakt, waarna de aanvaller van ADO makkelijk naar de grond gaat. Scheidsrechter Reinold Wiedemeijer geeft ADO echter een strafschop en Botteghin een rode kaart. Alberg benut het buitenkansje en scoort voor de vierde wedstrijd op rij.

20.47 uur: RUSTSTAND MÁLAGA - REAL MADRID 0-1
Real Madrid gaat aan de leiding op bezoek bij Málaga. Wie anders dan Cristiano Ronaldo is de doelpuntenmaker! Op aangeven van Gareth Bale maakt hij zijn 25ste competitiedoelpunt.

20.45 uur: AFTRAP HELLAS VERONA - INTERNAZIONALE

20.38 uur: EINDSTAND VITESSE - PSV 1-2
Na rust een stuk minder spektakel. Bovendien is er niet meer gescoord, ondanks aandringen van Vitesse. PSV wint en houdt zodoende uitzicht op de tweede plek en plaatsing voor de voorronde van de Champions League.

20.35 uur: EINDSTAND JONG AJAX - ACHILLES '29 2-1

20.30 uur: RUSTSTAND HERACLES ALMELO-RODA JC KERKRADE 1-1
Roda JC Kerkrade zoekt met een kater de kleedkamer op. Want de verdiende voorsprong is onnodig uit handen gegeven tegen een onmachtig Heracles.

20.31 uur: RUSTSTAND ADO DEN HAAG - FC GRONINGEN 0-0
ADO Den Haag en FC Groningen zijn bij rust nog steeds in evenwicht.

20.27 uur: GOAL HERACLES ALMELO-RODA JC KERKRADE 1-1
Een fout van Roda-verdediger Guy Ramos is de aanleiding voor de gelijkmaker van Heracles Almelo, dat tot de 1-1 van Bryan Linssen nauwelijks van zich heeft doen spreken.

20.26 uur: EINDSTAND ASTON VILLA – CHELSEA 1-0
Aston Villa wint met 1-0 van koploper Chelsea, dankzij een doelpunt van Fabian Delph. Bij Chelsea werden Willian, Ramires en manager José Mourinho van het veld gestuurd.

20.19 uur: EINDSTAND BAYERN MÜNCHEN - BAYER LEVERKUSEN 2-1
De eretreffer van Stefan Kiessling komt veel te laat om nog voor spanning te zorgen. Bayern blijft records verzamelen in Duitsland en staat nu 23 punten voor op Borussia Dortmund!

20.17 uur: VITESSE - PSV
Een tegenvaller voor PSV. Memphis Depay moet aangeslagen naar de kant. Hij kreeg in duel met Renato Ibarra een tik op zijn oog en moet de strijd staken.

20.01 uur: GOAL HERACLES ALMELO – RODA JC KERKRADE 0-1
Guus Hupperts staat aan het einde van een goede aanval en zet Roda JC bij Heracles op voorsprong. Mitchell Donald tekent voor de voorbereiding op de Limburgse treffer.

20.00 uur: AFTRAP MÁLAGA - REAL MADRID
Bij Real Madrid keert Isco terug in de basisopstelling ten koste van Ángel di María. Di María is bij een gele kaart geschorst voor het duel met Barcelona van volgende week en wordt daarom op eigen verzoek gespaard. Nordin  Amrabat begint bij Málaga, terwijl Mounir El Hamdaoui bij de thuisclub op de bank zit.

19.45 uur: AFTRAP HERACLES ALMELO – RODA JC KERKRADE
Roda JC-trainer Jon Dahl Tomasson begint tegen Heracles Almelo met Marc Höcher, die afgelopen week door buikgriep werd geplaagd. De aanvaller komt zodoende aan de aftrap tegen de club waar zijn carrière begon.

Opstellingen:
Roda JC: Kurto; Letschert, Luijckx, Ramos, van Peppen; Donald, Kali, Sutchuin Djoum; Hupperts, Powel, Höcher.
Heracles: Pasveer; Te Wierik, Schenkeveld, Streutker, Davidson; Cziommer, Rienstra, Tannane; Rosheuvel, Uth, Linssen.

19.45 uur: AFTRAP ADO DEN HAAG - FC GRONINGEN
Maar liefst vier wijzigingen in de basisopstelling van FC Groningen, dat vorige week met 2-0 verloor van Feyenoord. Groningen treedt aan zonder Rasmus Lindgren, Tom Hiariej, Género Zeefuik en Filip Kostic. Trainer Erwin van der Looi kiest bij ADO Den Haag voor Maikel Kieftenbeld, Yoëll van Nief, Andrasz Kirm en Richairo Zivkovic. Bij ADO wordt de geschorste Danny Holla vervangen door Danny Bakker.

Opstellingen:
ADO Den Haag: Coutinho; Zuiverloon, Wormgoor, Beugelsdijk, Meijers; Malone, Bakker, Gehrt; Schet, Van Duinen, Alberg.
FC Groningen: Bizot; Hateboer, Kappelhof, Botteghin, Burnet; Van Nieff, Kieftenbeld, Chery; Van der Velden, Zivkovic, Kirm.

19.39 uur: GOAL BAYERN MÜNCHEN - BAYER LEVERKUSEN 2-0
Bayern lijkt het te beslissen. Bastian Schweinsteiger krult op schitterende wijze een vrije trap in de kruising.

19.31 uur: RUSTSTAND VITESSE - PSV 1-2
Even bijkomen in Arnhem. Vitesse-doelman Piet Velthuizen begon met een enorme blunder, Zakaria Labyad zorgde tegen zijn oude ploeg voor een gelijke stand en Depay kon PSV weer op voorsprong zetten. Hij deed dat in de actie nadat hij zelf een penalty miste. Met andere woorden: volop spektakel. Vitesse beklaagt zich herhaaldelijk over de arbitrage.

19.17 uur: RUSTSTAND ASTON VILLA – CHELSEA 0-0
Halverwege nog geen doelpunten bij Aston Villa – Chelsea. Nemanja Matic schoot wel raak, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens een vermeende handsbal.

19.16 uur: RUSTSTAND BAYERN MÜNCHEN – BAYER LEVERKUSEN 1-0
Bayern München leidt bij rust dankzij Mario Mandzukic, die op slag van rust het dappere Bayer Leverkusen op achterstand zet.

19.14 uur: GOAL BAYERN MÜNCHEN – BAYER LEVERKUSEN 1-0
Kort voor rust vertaalt het overwicht van Bayern zich dan in de score. Mario Mandzukic breekt de ban, waarbij hij geluk heeft dat zijn kopbal via tegenstander Philipp Wollscheid in het doel van Leverkusen ploft.

19.13 uur: GOAL VITESSE - PSV 1-2
Hoewel Memphis Depay de strafschop mist, Piet Velthuizen keert zijn inzet, is het alsnog raak. Ji-Sung Park kopt de bal alsnog voor het hoofd van Depay, die vervolgens wel kan binnenknikken. Al deed Depay dat wél op het randje van buitenspel.

19.12 uur: VITESSE - PSV
Jetro Willems verdient een strafschop voor PSV. De linksback gaat gemakkelijk naar de grond in een duel met Jan-Arie van der Heijden. Arbiter Kevin Blom lijkt te handelen op aangeven van zijn assistent, want aanvankelijk trad hij niet op.

19.02 uur: GOAL VITESSE - PSV 1-1
Uitgerekend Zakaria Labyad zorgt voor de gelijke stand. De middenvelder doet zijn oude club pijn door de bal schitterend in de verre kruising te krullen.

18.56 uur: VITESSE - PSV
Wat is Vitesse aan het doen? De defensie stapelt fout op fout. PSV heeft pas één keer geprofiteerd.

18.51 uur: GOAL VITESSE - PSV 0-1
Wat een enorme blunder van Piet Velthuizen! De doelman wil de bal wegtrappen maar trapt in het luchtledige. Jürgen Locadia tikt vervolgens doodeenvoudig binnen. Velthuizen komt in aanmerking voor de blooper van het jaar.

18.45 uur: AFTRAP VITESSE – PSV
De reeksen van Vitesse en PSV staan op het spel. Vitesse won de laatste drie wedstrijden, terwijl PSV al zes optredens achtereen winnend afsloot. Voor Stijn Schaars en trainer Phillip Cocu is het een weerzien met hun oude werkgever. Dat geldt aan de andere kant voor Zakaria Labyad.
Opstellingen:
Vitesse: Velthuizen; Van der Struijk, Kashia, Van der Heijden, Achenteh; Vejinovic, Pröpper, Labyad; Atsu, Havenaar, Ibarra.
PSV: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Hiljemark, Schaars, Park; Ruiz, Locadia, Depay.

LANDGENOTEN: Nadir Çiftçi heeft een cruciale rol gespeeld in een sensationele comeback van Dundee United. Dundee stond elf minuten voor tijd nog met 2-0 achter in de thuiswedstrijd tegen Saint Mirren. Dankzij doelpunten van invallers Stuart Armstrong en Brian Graham kwam Dundee echter toch nog terug tot 2-2. In de 93ste minuut bezorgde Çiftçi zijn elftal zelfs de overwinning door de 3-2 te maken. De voormalig aanvaller van NAC Breda scoorde dit seizoen al acht keer.

18.30 uur: AFTRAP ASTON VILLA – CHELSEA
Aston Villa treedt tegen koploper Chelsea aan met drie Nederlanders in de basis: Leandro Bacuna, Ron Vlaar en Karim El Ahmadi.

18.30 uur: AFTRAP BAYERN MÜNCHEN - BAYER LEVERKUSEN
Bayern start met Arjen Robben in de basis. Franck Ribéry en Philipp Lahm zitten op de bank. Als Bayern niet verliest is dat al voor de vijftigste (!) keer op rij in de Bundesliga. Bovendien kan het nog ongeslagen Bayern ook een ander record pakken: 25 duels zonder nederlaag vanaf de start. Die mijlpaal is nu nog in handen van de tegenstander van vanavond. Leverkusen was bovendien ook de ploeg die in de negende speelronde van het vorige seizoen voor het laatst won van Bayern.

18.25 uur: EINDSTAND SPARTA ROTTERDAM - ALMERE CITY FC 0-1
Een dramatische week voor Sparta krijgt een dito einde.

17.55 uur: EINDSTANDEN PREMIER LEAGUE
Everton - Cardiff City 2-1
Fulham - Newcastle United 1-0
Southampton - Norwich City 4-2
Stoke City - West Ham United 3-1
Swansea City - West Bromwich Albion 1-2
Sunderland - Crystal Palace 0-0

Hekkensluiter Fulham boekt een zwaarbevochten overwinning op Newcastle United, maar ook de concurrenten presteren prima. West Bromwich Albion wint bij Swansea City, terwijl Sunderland en Crystal Palace beide een punt overhouden aan hun zes punten-wedstrijd. Cardiff City gaat in de slotfase onderuit bij Everton en is de verliezer van de dag.

17.34 uur: GOAL STOKE CITY - WEST HAM UNITED 3-1
Peter Odemwingie maakt zijn tweede van de middag en zet Stoke City op een 3-1 voorsprong.

17.30 uur: VITESSE - PSV
Ook de opstelling van Vitesse is bekend. Trainer Peter Bosz voert geen wijzigingen door in zijn basisformatie. Dezelfde elf spelers starten als vorige week tijdens de 2-1 uitzege op NAC Breda.
Opstelling:
Velthuizen; Van der Struijk, Kashia, Van der Heijden, Achenteh; Vejinovic, Pröpper, Labyad; Atsu, Havenaar, Ibarra.

17.27 uur: GOAL SOUTHAMPTON - NORWICH CITY 3-0
Norwich City gaat hard onderuit bij Southampton, waar Jay Rodriguez in de 72ste minuut het derde doelpunt maakt. Ricky van Wolfswinkel krijgt 26 minuten speeltijd als invaller.

17.24 uur: GOAL FULHAM - NEWCASTLE UNITED 1-0
Ashkan Dejagah zorgt voor vreudge op Craven Cottage. De invaller uit Iran zorgt voor de voorsprong van Fulham, maar krijgt daarbij hulp van Tim Krul. Die gaat flink in de fout.

17.21 uur: EINDSTANDEN BUNDESLIGA
Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach 1-2
Eintracht Braunschweig - VfL Wolfsburg 1-1
1899 Hoffenheim - FSV Mainz 05 2-4
Hertha BSC - Hannover 96 0-3
Werder Bremen - VfB Stuttgart 1-1

Op eigen veld gaat Borussia Dortmund verrassend onderuit tegen Borussia Mönchengladbach, dat de wedstrijd uitspeelt met tien man. Huub Stevens debuteert met een gelijkspel op bezoek bij Werder Bremen. FSV Mainz 05 komt knap terug van een 2-0 achterstand en wint met 4-2.

17.11 uur: FULHAM - NEWCASTLE UNITED
John Heitinga denkt Fulham op voorsprong te zetten, maar de bal via de onderkant van de lat blijkt de doellijn niet gepasseerd te hebben. De doellijntechnologie doet zijn werk.

17.07 uur: GOAL SWANSEA CITY - WEST BROMWICH ALBION 1-1
Stéphane Sessegnon zorgt vroeg in de tweede helft voor de gelijkmaker in Wales.

17.04 uur: GOAL WERDER BREMEN - VFB STUTTGART 1-1
Zes minuten na de invalbeurt van Eljero Elia komt Werder Bremen op gelijke hoogte. Aaron Hunt zorgt voor de gelijkmaker tegen het VfB Stuttgart van trainer Huub Stevens.

17.02 uur: GOAL BORUSSIA DORTMUND - BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH 1-2
Milos Jojic brengt de spanning terug tegen tien man van Borussia Mönchengladbach.

17.01 uur: VITESSE - PSV
De opstelling van PSV is bekend. Bryan Ruiz keert terug in de basis en dat gaat ten koste van Luciano Narsingh. Trainer Phillip Cocu houdt vast aan zijn tien andere namen. De aftrap in Arnhem is om 18.45 uur.
Opstelling:
Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Hiljemark, Schaars, Park; Ruiz, Locadia, Depay.

17.00 uur: GOAL 1899 HOFFENHEIM - FSV MAINZ 05 2-3
In tijdsbestek van acht minuten buigt FSV Mainz 05 een 2-0 achterstand om in een 3-2 voorsprong.

16.56 uur: BORUSSIA DORTMUND - BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
Borussia Mönchengladbach moet met tien man verder omdat Håvard Nordtveit binnen een minuut twee gele kaarten krijgt en het veld moet verlaten.

16.51 uur: RUSTSTANDEN PREMIER LEAGUE
Everton - Cardiff City 0-0
Fulham - Newcastle United 0-0
Southampton - Norwich City 1-0
Stoke City - West Ham United 1-1
Swansea City - West Bromwich Albion 1-0
Sunderland - Crystal Palace 0-0

Weinig doelpunten tijdens de wedstrijden van 16.00 uur in de Premier League. Slechts vier in zes wedstrijden. Twee bij het duel tussen Stoke City en West Ham United, waar Erik Pieters al vroeg met een blessure het veld verlaat. Southampton en Swansea City leiden halverwege, terwijl ze op Goodison Park en in Craven Cottage en het Stadium of Light nog wachten op de eerste treffer.

16.42 uur: GOAL HERTHA BSC - HANNOVER 96 0-2
Jos Luhukay dreigt thuis te verliezen als trainer van Hertha BSC. Jan Schlaudraff zet Hannover 96 na een klein uur op een 2-0 voorsprong in Berlijn.

16.42 uur: GOAL WERDER BREMEN - VFB STUTTGART 0-1
Nu is het wél raak voor VfB Stuttgart. Georg Niedermeier schiet binnen. Het Huub Stevens-effect?

16.18 uur: RUSTSTANDEN BUNDESLIGA
Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach 0-2
Eintracht Braunschweig - VfL Wolfsburg 0-1
1899 Hoffenheim - FSV Mainz 05 0-0
Hertha BSC - Hannover 96 0-0
Werder Bremen - VfB Stuttgart 0-0

Borussia Dortmund kijkt halverwege op eigen veld tegen een achterstand aan tegen Borussia Mönchengladbach, terwijl VfL Wolfsburg leidt op bezoek bij Eintracht Braunschweig. Bij de andere drie duels staat het nog 0-0.

16.15 uur: WERDER BREMEN - VFB STUTTGART
Martin Harnik laat na om het VfB Stuttgart van trainer Huub Stevens op voorsprong te zetten. De Oostenrijker schiet een strafschop op de paal.

16.14 uur: STOKE CITY - WEST HAM UNITED
Nieuwe tegenvaller voor de thuisclub, want Erik Pieters moet al na een klein kwartier geblesseerd van het veld.

16.10 uur: GOAL BORUSSIA DORTMUND - BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH 0-2
En negen minuten na de 0-1 verdubbelt Max Kruse na een schitterende aanval de voorsprong.

16.04 uur: GOAL STOKE CITY - WEST HAM UNITED 0-1
Andy Carroll maakt het snelste doelpunt uit zijn loopbaan en - niet geheel toevallig - met zijn hoofd. Dertien van zijn 28 Premier League-goals waren rake kopballen.

16.02 uur: GOAL SWANSEA CITY - WEST BROMWICH ALBION 1-0
Al vroeg in de wedstrijd zorgt voormalig Roda JC-aanvaller Roland Lamah voor de voorsprong.

16.01 uur: GOAL BORUSSIA DORTMUND - BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH 0-1
Volledig tegen de verhouding in komen de bezoekers op voorsprong via Raffael. Kort daarvoor schiet Pierre-Emerick Aubameyang nog op de lat namens de thuisclub.

16.00 uur: AFTRAP PREMIER LEAGUE
Everton - Cardiff City
Fulham - Newcastle United
Southampton - Norwich City
Stoke City - West Ham United
Swansea City - West Bromwich Albion
Sunderland - Crystal Palace

Vurnon Anita, Luuk de Jong én Tim Krul starten in de basis van Newcastle United tijdens het bezoek aan Fulham, waar Maarten Stekelenburg op de bank zit. John Heitinga speelt wel, als rechtsback. Ook Erik Pieters (Stoke City) en Jonathan de Guzman (Swansea City) beginnen, terwijl Jos Hooiveld (Southampton), Ricky van Wolfswinkel (Norwich City) en Dwight Tiendalli (Swansea City) genoegen moeten nemen met een eventuele rol als invaller.

15.37 uur: EINDSTAND HULL CITY - MANCHESTER CITY 0-2
Manchester City wint dankzij uitblinker David Silva en is daardoor de nieuwe nummer twee.

15.32 uur: GOAL HULL CITY - MANCHESTER CITY 0-2
Edin Dzeko beslist de wedstrijd door kort voor tijd op aangeven van David Silva de voorsprong te verdubbelen.

15.30 uur: AFTRAP BUNDESLIGA
Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach
Eintracht Braunschweig - VfL Wolfsburg
1899 Hoffenheim - FSV Mainz 05
Hertha BSC - Hannover 96
Werder Bremen - VfB Stuttgart

Slechts één Nederlander in de basis tijdens de duels van 15.30 uur in de Bundesliga. Dat is Bas Dost, die met VfL Wolfsburg op bezoek gaat bij Eintracht Braunschweig. Huub Stevens maakt zijn debuut als trainer van VfB Stuttgart tijdens het uitduel met Werder Bremen, waar Eljero Elia op de bank begint. Hetzelfde geldt voor Roel Brouwers (Borussia Mönchengladbach).

15.17 uur: HULL CITY - MANCHESTER CITY
De thuisclub appelleert tevergeefs om een strafschop na een duikeling van George Boyd.

14.32 uur: RUSTSTAND HULL CITY - MANCHESTER CITY 0-1
Halverwege leidt Manchester City met 1-0 door een schitterende uithaal van David Silva.

14.15 uur: HULL CITY - MANCHESTER CITY
Pablo Zabalate is dicht bij 0-2, maar het heerlijke schot van de Argentijn spat uiteen op de lat.

13.58 uur: GOAL HULL CITY - MANCHESTER CITY 0-1
Met tien man komt Manchester City op voorsprong dankzij een schitterende goal van David Silva.

13.54 uur: HULL CITY - MANCHESTER CITY
Manchester City moet verder met tien man! Vincent Kompany krijg een rode kaart na een overtreding op de doorgebroken Nikola Jelavic op dertig meter van het doel.

13.45 uur: AFTRAP HULL CITY - MANCHESTER CITY
Drie dagen na de uitschakeling in de Champions League door Barcelona start Manchester City aan het uitduel met Hull City. Manager Manuel Pellegrini begint met een defensieve formatie aan de wedstrijd. Fernandinho en Javi garcía vormen een blok op het middenveld, met daarvoor Yaya Touré. Edin Dzeko is de spits aan de kant van de bezoekers.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter. Ook bieden wij een overzicht van al het Voetbal op TV.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.