Toivonen: na vier duels voor Rennes meer goals dan bij PSV

Dankzij twee doelpunten van Ola Toivonen heeft Stade Rennes een punt gepakt tegen Montpellier. Daarmee bracht de Zweed zijn seizoenstotaal in Frankrijk op drie treffers. Bij PSV scoorde hij dit seizoen slechts tweemaal.

Na tien minuten zette Toivonen de nummer vijftien in de Franse Ligue 1 op voorsprong. In de tweede helft kwam Montpellier echter langszij. Maar tien minuten na de gelijkmaker bracht Toivonen zijn ploeg wederom op voorsprong: 2-1. Het bleek niet genoeg voor de winst want Montpellier kwam in de slotminuten op 2-2.

Omdat hij in zijn tweede duel in Frankrijk (2-0 zege op Olympique Lyon) ook al scoorde, staat Toivonen op drie goals in vier duels. Bij PSV speelde hij dit seizoen 22 duels en was hij alleen trefzeker in het competitieduel met RKC (2-1 winst) en in de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb (2-0 zege).

Het seizoen is echter nog geen succes voor Stade Rennes. De ploeg staat op een vijftiende plaats. Van de laatste tien competitiewedstrijden werden er slechts twee gewonnen.