Fortuna-doelman hoopt op shirt Casillas

Reacties

Ferhat Kaya kan niet wachten op het oefenduel met FC Porto. De sluitpost van Fortuna Sittard hoopt dan een van zijn jeugdidolen in levenden lijve te zien.

Fortuna-doelman hoopt op shirt Casillas

Iker Casillas was een van de doelmannen waar Kaya in zijn jonge jaren tegenop keek. Dat de legende van Real Madrid zich onlangs aan FC Porto verbond, kwam voor hem dan ook als positieve verrassing. Maar of de 34-jarige Spanjaard woensdag in Sittard al van de partij is, weet Kaya niet.

'Het zou mooi zijn. Casillas en ook Gianluigi Buffon zijn keepers die in mijn jeugdjaren voorbeelden voor mij waren', zegt Kaya op de clubsite. Een handtekening gaat hij niet vragen. 'Nee, nee, daar ben ik inmiddels te oud voor. Maar als hij een shirt over heeft, houd ik me van harte aanbevolen.'

Kaya kijkt uit naar de krachtmeting met FC Porto, dat naar verwachting een paar maatjes te groot zal zijn. 'Porto is een Europese topclub, dat weet iedereen. Dus zullen we het moeilijk krijgen. Maar we willen graag ook tegen dit kaliber spelers laten zien wat we waard zijn', sluit hij af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.