Fontein: 'Kramer kan beter topscorer bij ADO blijven'

Reacties

De prestaties van topscorer Michiel Kramer zijn bij andere clubs niet onopgemerkt gebleven. Maar zijn club ADO Den Haag wil hem in de winterstop onder geen beding laten gaan.

Fontein: 'Kramer kan beter topscorer bij ADO blijven'

De 25-jarige spits wordt nadrukkelijk gevolgd door onder meer Feyenoord. Kramer heeft nog een contract tot medio 2016. 'We willen hem niet kwijt, dat is duidelijk', aldus algemeen directeur Maarten Fontein tegen Voetbal International. 'Voor zijn eigen ontwikkeling zou het ook beter zijn om hier het seizoen af te maken. Dan kan hij de lijn doortrekken en topscorer blijven.'  

Een eventueel vertrek van Kramer, die in de Eredivisie negen treffers achter zijn naam heeft staan, kan ADO-trainer Henk Fraser voor problemen stellen. 'Het is duidelijk dat we voorin niet breed in de spelers zitten. In aanloop naar Willem II was het maar de vraag of Kramer en Mike van Duinen met enkelblessures konden spelen. Mitchell Schet was geblesseerd, met een beetje pech had ik maar één aanvaller gehad...', aldus Fraser.

Fernandez
De trainer hoopt die kwestie op korte termijn adequaat op te lossen. Afgelopen maandag nam Fraser contact op met Guyon Fernandez. De 28-jarige aanvaller zit zonder club, nadat zijn contract bij Feyenoord was afgelopen. Vorig seizoen kwam hij op huurbasis uit voor PEC Zwolle. De spits begon in 2006 zijn profloopbaan in de Hofstad.

Fraser: 'Guyon is zeker een aantrekkelijke speler, past ook wel bij ons, alleen op dit moment is het vooral nog bekijken wat de mogelijkheden zijn.' Met het vastleggen van Fernandez zou ADO al kunnen inspelen op een mogelijk vertrek van Michiel Kramer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.