ADO positief gestemd over Kramer en Van Duinen

Reacties

Voor het belangrijke duel met Willem II heeft ADO Den Haag-trainer Henk Fraser goed nieuws gekregen over zijn aanvallers Michiel Kramer (foto) en Mike van Duinen.

ADO positief gestemd over Kramer en Van Duinen

Kramer en Van Duinen kwamen vorige week niet ongeschonden uit de strijd met PSV (1-0 verlies). Beide aanvallers verzwikten in Eindhoven een enkel. De eerste diagnose wees al op een snelle rentree, en dat optimisme lijkt zes dagen later terecht.

Vrijdag sloten de twee aanvallers aan bij de groepstraining. Maar de Haagse club houdt nog een kleine slag om de arm, aangezien moeten worden afgewacht wat de reactie zal zijn op de inspanningen van de dag ervoor.

Kramer, met acht treffers Eredivisietopscorer, is positief gestemd. 'Als het goed is ga ik spelen, maar dat zal wel met een combinatie van pijnstillers en een zalfje zijn', zei de spits tegen RTV West. 'Mocht het met de enkel niet lukken, dan heb ik gelukkig ook nog een lekker groot hoofd waar ik redelijk mee kan koppen.'

ADO Den Haag speelt zaterdag tegen Willem II, dat naar de Hofstad komt. De ploeg van Fraser kan de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.