Fledderus geniet in gekkenhuis: 'Dit had niemand verwacht'

Reacties

Mark-Jan Fledderus geniet met volle teugen van de vliegende start van Heracles Almelo, dat door een 2-1 zege op PSV plots koploper in de Eredivisie is.

Fledderus geniet in gekkenhuis: 'Dit had niemand verwacht'

De aanvoerder had een groot aandeel in de overwinning door in de 39ste minuut met een knal de 1-1 te maken en de geleden schade van de snelle openingstreffer van Luuk de Jong te repareren. 'Het begin was dramatisch, maar voor de 1-1 creëerden we al veel kansen. Zij speelden alleen de lange bal en dat hadden wij vrij snel door. Wij waren misschien wel beter dan PSV', reageerde Fledderus bij FOX Sports.

Heracles is dankzij de overwinning - Thomas Bruns tekende voor de 2-1 - dus koploper in de Eredivisie. Vorig jaar waren de Tukkers na zes duels juist nog puntloos. 'Na vorig seizoen had niemand dit verwacht', erkende ook Fledderus. 'Het is leuk om zo te beginnen, het contrast met een jaar geleden is groot. Toch hebben we vorig jaar in de tweede seizoenshelft ook al veel punten gepakt en daar borduren we nu op voort.'

In Almelo is het groot feest nu Heracles voor het eerst sinds het seizoen 1964/65 bovenaan staat in de Eredivisie. 'Deze start is natuurlijk fantastisch, ook met het nieuwe stadion. We zitten in een enorme flow. Het is hier één groot gekkenhuis. We staan op een Champions League-plek', glunderde Fledderus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.