Fitte Sneijder sluit aan bij selectie Galatasaray

Reacties

Galatasaray-trainer Jan Olde Riekerink heeft Wesley Sneijder opgenomen in zijn selectie voor het duel met Trabzonspor aanstaande zaterdag (18.00 uur). De middenvelder is voldoende hersteld van zijn hamstringblessure.

Fitte Sneijder sluit aan bij selectie Galatasaray

'Sneijder is hersteld en hij is fit', was Olde Riekerink op zijn persconferentie richting het treffen met Trabzonspor duidelijk. De aanvoerder van het Nederlands elftal moest het WK-kwalificatieduel van Oranje met Frankrijk (0-1) op 10 oktober aan zich voorbij laten gaan, maar is weer inzetbaar.

Koploper Galatasaray is bezig aan een uitstekend seizoen en is na zeven wedstrijden nog ongeslagen. Sneijder speelt daarin met drie assists een belangrijke rol, de rol van Nigel de Jong blijft nog beperkt. De ex-Ajacied speelde vanwege blessureleed aan zijn knie nog maar 45 minuten voor de Turkse topclub, maar is volgens Olde Riekerink ook fit genoeg: 'We hebben een complete selectie.'

Het herstel van Sneijder betekent dat hij ook in beeld komt voor het naderende tweeluik van het Nederlands elftal met België en Luxemburg. Op 9 november speelt Oranje in De Arena tegen de Belgen, vier dagen later reist de ploeg van bondscoach Danny Blind af naar Luxemburg voor de vierde WK-kwalificatiewedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.