Oranje definitief zonder Sneijder tegen Frankrijk

Reacties

Wesley Sneijder mist maandagavond definitief het WK-kwalificatieduel met Frankrijk, zo bevestigde bondscoach Danny Blind zondag tijdens een persconferentie.

Oranje definitief zonder Sneijder tegen Frankrijk

De middenvelder liep vrijdag tegen Wit-Rusland (4-1 winst) een hamstringblessure op en raakt niet op tijd fit. 'Ik zeg nog niet wie hem gaat vervangen', aldus Blind. 'Ik heb in elk geval voldoende middenvelders tot mijn beschikking.'

Richting het duel in De Kuip met Wit-Rusland kampte 124-voudig international Sneijder al met hamstringklachten. Zaterdag besloot Blind uit voorzorg Tonny Vilhena toe te voegen aan zijn selectie.

Sneijder blijft tot maandagochtend bij de groep, zo meldde de bondscoach. 'Hij bezoekt ook de wedstrijd. Ik wil graag dat hij erbij blijft om de selectie te stimuleren als aanvoerder.'

Oranje werkte zondag in het AFAS Stadion, het onderkomen van AZ, de laatste training af in aanloop naar het treffen met de vicekampioen van Europa. Het duel in De Arena begint maandag om 20.45 uur. Zowel Les Bleus als Oranje staat op vier punten na twee duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.