Fiorentina vangt spitsenprobleem op met huren van Matri

Reacties

Alessandro Matri vertrekt een half jaar na zijn komst van Juventus al bij AC Milan. De 29-jarige spits maakt het seizoen op huurbasis af bij Fiorentina, dat kampte met blessures in de voorhoede.

Fiorentina vangt spitsenprobleem op met huren van Matri

Toen Milan zich afgelopen zomer ten koste van PSV plaatste voor de groepsfase van de Champions League kwam er geld vrij om een nieuwe aanvaller te kopen en dat werd Matri. Maar de van Juve overgenomen spits maakte de afgelopen maanden weinig indruk bij de Rossoneri. Veelal als invaller kwam hij tot vijftien duels in de Serie A, waarin hij één keer scoorde.

Mede met het oog op het WK komende zomer in Brazilië zag de Italiaanse spits een tijdelijk vertrek wel zitten. Matri gaat op huurbasis aan de slag bij Fiorentina, waar Giuseppe Rossi de rest van het seizoen vanwege een zware kniekwetsuur niet meer in actie komt. Ook Mario Gomez is geblesseerd, waardoor trainer Vincenzo Montella graag een nieuwe spits wilde.

Door de tijdelijke transfer werkt Matri - die eerder in de periode 2007-11 veel indruk maakte bij Cagliari - voorlopig niet samen met Clarence Seedorf. Die begint donderdag als trainer bij de Rossoneri, waar hij eerder als speler grote successen vierde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.