'Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe doelman'

Erwin Mulder is van de huidige drie Feyenoord-keepers de favoriet om komend seizoen eerste doelman te worden. Toch doen de Rotterdammers er goed aan een nieuwe sluitpost te halen.

'Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe doelman'

Op VI.nl gaven 17.129 bezoekers antwoord op de vraag Wie moet volgens jou eerste keeper worden bij Feyenoord? en hoewel de meerderheid vertrouwen heeft in de huidige drie doelmannen, is het advies van 46 procent van de bezoekers om een nieuwe doelman te halen. Van de drie doelmannen die Feyenoord momenteel onder contract heeft staan, geniet Mulder het meeste vertrouwen. De doelman mocht van trainer Mario Been komend seizoen verhuurd worden, maar door een blessure bij Rob van Dijk mocht hij alsnog mee naar het trainingskamp in Portugal.

Mulder vergaarde 29 procent van de stemmen, Van Dijk zestien procent en tien procent van de bezoekers vindt dat Been moet kiezen voor Darley. Bijna de helft van de bezoekers adviseert de Rotterdamse club zijn zoektocht naar een nieuwe keeper de komende weken voort te zetten.

Eerder deze zomer had Feyenoord al Kamil Contofalsky (Zenit Sint-Petersburg) op proef en was er interesse voor Martin Lesjal (1. FC Brno), maar beiden bleken financieel niet haalbaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen