Been haalt Mulder toch weer bij Feyenoord-selectie

Erwin Mulder is met Feyenoord mee op trainingskamp naar Portugal. De twintigjarige doelman neemt de plaats in van de geblesseerde Rob van Dijk.

Been haalt Mulder toch weer bij Feyenoord-selectie

Mulder had eerder nog te horen gekregen dat er geen plaats voor hem was bij Feyenoord. 'We hopen dat hij verhuurd kan worden aan een Eredivisieclub, anders keept hij dit seizoen voor Excelsior', liet trainer Mario Been een week geleden weten.

Feyenoord slaagde er nog niet in een nieuwe doelman aan te trekken. Kamil Contofalsky van Zenit Sint-Petersburg was afgelopen week weliswaar op proef, maar de Slowaak bleek te duur. Zaterdag tegen VVV-Venlo (2-2) verdedigde de Braziliaan Darley het doel. Hij krijgt de komende periode concurrentie van Mulder.

Van Dijk staat voorlopig aan de kant met een achillespeesblessure. 'Donderdag is er een echo gemaakt en die was in principe goed', vertelt de veertigjarige doelman op de website van Feyenoord. 'Er was geen scheur te zien, maar wel wat vocht. Dat duidt op overbelasting en dat kan alleen met rust genezen. Meereizen naar Portugal heeft dan geen enkele zin. Ik meld me deze week in De Kuip voor hersteltraining. Het doel is om begin volgende week weer op het veld te kunnen staan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen