Feyenoord met sterke B-ploeg in Engeland

Reacties

Langzaam maar zeker loopt de ziekenboeg bij Feyenoord weer aardig leeg. Niet alleen doelman Warner Hahn mocht na lange tijd weer begroet worden op het trainingsveld. Ook Eljero Elia keerde terug en dat gold eerder al voor Miquel Nelom en Sven van Beek.

Feyenoord met sterke B-ploeg in Engeland

Laatstgenoemde kampte sinds de voorbereiding met een voetblessure en verloor daardoor zijn basisplaats. Afgelopen week speelde hij alweer zijn eerste wedstrijd met het tweede elftal. Dinsdagavond speelt hij met Feyenoord 2 de eerste wedstrijd in de Premier League International Cup tegen Swansea City 2 (aftrap 20.00 uur).

Naast Van Beek hebben ook Simon Gustafson, Michiel Kramer, Miquel Nelom, Bart Nieuwkoop, Marko Vejinovic een basisplaats tijdens het uitduel met Swansea City.

Feyenoord 2 neemt dit seizoen voor het eerst deel aan dit Engelse toernooi waarin de beste reserveteams van Europa het tegen elkaar opnemen. Feyenoord is ingedeeld in Groep D, met verder Swansea City, Chelsea en Dinamo Zagreb.

Overigens liep Rick Karsdorp maandag tijdens het WK-kwalificatieduel tussen Nederland en Frankrijk een schouderblessure op, maar een dag later bleek de schade mee te vallen. Onduidelijk is echter nog of hij zondag op bezoek bij NEC inzetbaar is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.