Vilhena traint mee met wisselspelers Nederlands elftal

Reacties

Tonny Vilhena heeft zich zaterdagmiddag bij de selectie van het Nederlands elftal gevoegd. De 21-jarige middenvelder van Feyenoord trainde mee met de wisselspelers van vrijdagavond en de drie keepers.

Vilhena traint mee met wisselspelers Nederlands elftal

Bondscoach Danny Blind besloot Vilhena op te roepen, omdat het hoogst onzeker is of Wesley Sneijder maandag in de thuiswedstrijd tegen Frankrijk in actie kan komen. De 32-jarige spelmaker bleef in de rust van het WK-kwalificatieduel met Wit-Rusland (4-1) achter in de kleedkamer, omdat zijn hamstringblessure hem weer parten speelde.

Vooralsnog is Sneijder nog niet huiswaarts gekeerd. De 124-voudig international meldde zich zaterdag net als de andere internationals die vrijdag aan de aftrap stonden in de gym. De bankzitters trainden net als Maarten Stekelenburg, Jeroen Zoet en Jasper Cillessen op De Toekomst, het sportcomplex van Ajax.

In aanloop naar de derde WK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk van maandagavond (20.45 uur) in De Arena werkt het Nederlands elftal zondagmiddag nog een laatste oefensessie af in het stadion van AZ, voor een groot deel achter gesloten deuren. Aansluitend zal Blind nog een persconferentie geven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.