FC Twente wil Promes belonen met een verbeterd contract

FC Twente hoopt langer verzekerd te zijn van de diensten van Quincy Promes. Naar verluidt zou er ook belangstelling uit het buitenland zijn voor de aanvaller.

FC Twente wil Promes belonen met een verbeterd contract

FC Twente wil Promes belonen voor zijn sterke eerste seizoenhelft. De club heeft de jonge prof (21) een nieuw en verbeterd contract tot medio 2017 voorgelegd. De huidige verbintenis van Promes loopt over anderhalf seizoen af.

'Dat contract dateert uit de tijd dat Quincy bij ons nog jeugdspeler was en dat vonden we niet juist', zegt voorzitterJoop Munsterman. 'Vandaar dat we hem een betere aanbieding hebben gedaan.' Munsterman weerspreekt dat de opwaardering ook te maken heeft met Russische interesse in Promes. 'Bij ons heeft zich geen club gemeld.’

Promes speelde vorig seizoen op huurbasis voor Go Ahead Eagles in deJupiler League en groeide in de eerste maanden van deze competitie uit tot een van de opvallende spelers van FC Twente. Totdat hij onlangs een knieblessure opliep, was hij als rechterspits goed voor acht goals en vier assists. Promes verwacht volgende maand weer fit te zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen