FC Twente verschaft KNVB informatie over Doyen-stukken

Reacties

FC Twente heeft de licentiecommissie van de KNVB de antwoorden verschaft op de aanvullende vragen over de Doyen-affaire. De Tukkers hebben bovendien alle stukken aangeleverd voor de gestelde deadline. Die verstreek woensdag.

FC Twente verschaft KNVB informatie over Doyen-stukken

'FC Twente heeft al het mogelijke gedaan om de beschikbare informatie te verkrijgen', valt te lezen op de clubsite. 'Het is nu aan de licentiecommissie om tot een oordeel te komen. Zodra daarover meer bekend wordt zal FC Twente met een reactie komen. De club werkt nu met grote inzet aan het verstrekken van verdere gegevens en informatie aan de gemeente Enschede.'

Twee weken geleden lekten documenten uit over FC Twente en Doyen Sports Group. De Enschedeërs hadden een kleine twee jaar geleden dringend behoefte aan toegang tot contant geld en verkochten destijds een deel van de transferrechten van zeven spelers voor vijf miljoen euro aan de investeringsmaatschappij. De licentiecommissie van de Nederlandse voetbalbond vroeg om opheldering over enkele aanvullende bepalingen die in de uitgelekte kopie van de samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen stonden. Die bepalingen waren bij het orgaan niet bekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.