FC Groningen krijgt waarschijnlijk huurling Ajax

Reacties

De kans is groot dat FC Groningen in de zomer een speler van Ajax verwelkomt. Tijdens de onderhandelingen over de transfer van Richairo Zivkovic, die in de zomer van Groningen naar Amsterdam verhuist, kwam ook de verhuur van een Ajacied aan de noorderlingen ter sprake.

FC Groningen krijgt waarschijnlijk huurling Ajax

'Het moet niet als afgesproken onderdeel van de transfer van Zivkovic worden gezien. Het is een mogelijkheid die ter sprake is gekomen', licht technisch manager Henk Veldmate (foto) toe aan Voetbal International.

Veldmate laat weten dat hij met Ajax de situatie van een specifieke speler heeft besproken. 'Maar om wie het gaat, vind ik nu niet gepast om bekend te maken. Dat is niet aan mij. We wachten rustig af hoe de zaken zich de komende periode ontwikkelen.'

De komende periode buigt Veldmate zich over de situatie van zijn selectiespelers met een aflopend contract. Yoëll van Nieff, Johan Kappelhof, Lorenzo Burnet, Maikel Kieftenbeld en Andraz Kirm hebben verbintenissen tot het einde van dit seizoen. Over Krisztián Adorján, die wordt gehuurd van Liverpool, moet Groningen op korte termijn een beslissing nemen. De koopoptie in zijn huurovereenkomst verloopt op 1 april. (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.