FC Groningen gunt Chery transfer, Kostic niet naar Sporting

Reacties

FC Groningen ziet smaakmaker Tjaronn Chery hoogstwaarschijnlijk vertrekken naar Al Ahli. De noorderlingen zijn er zo goed als uit met de club uit Saoedi-Arabië, Chery zelf moet nog overeenstemming bereiken. Filip Kostic mag niet vertrekken naar Sporting Lissabon.

FC Groningen gunt Chery transfer, Kostic niet naar Sporting

Chery kan in het oliestaatje een behoorlijk goed contract tekenen. Hij had de Groningse clubleiding dan ook uitdrukkelijk verzocht om mee te werken aan overgang. Het waarschijnlijke vertrek van Chery betekent wel slecht nieuws voor Filip Kostic.

Voor hem heeft Sporting Lissabon zich met een serieus bod gemeld in de Euroborg. Maar FC Groningen wil na Chery niet nóg een bepalende speler laten vertrekken. Kostic zal zich er dus bij moeten neerleggen dat hij ook komend seizoen nog in Groningen actief is.

Daarnaast heeft FC Groningen volgend seizoen de beschikking over Pawel Cibicki. De vleugelaanvaller van Malmö FF moet nog medisch gekeurd worden, maar kan daarna een contract voor vier seizoenen tekenen. Het is de bedoeling dat de 20-jairge Cibicki (in Zweden geboren, maar met Poolse ouders) nog deze week wordt gepresenteerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.