FC Groningen lijkt smaakmaker Kostic te behouden

Reacties

De toekomst van Filip Kostic (21) lijkt voorlopig bij FC Groningen te liggen. De Servische aanvaller maakt een opvallend goed seizoen door en weet zich gevolgd door clubs uit binnen- en buitenland.

FC Groningen lijkt smaakmaker Kostic te behouden

Toch is de aanvaller, die vastligt tot de zomer van 2015 exclusief een tweejarige optie, niet bezig met een vertrek. 'Ik wil niks weten van vermeende interesse. Eerst wil ik me richten op de play-offs met FC Groningen.'

Kostic (21) is bezig aan zijn tweede seizoen in Groningse dienst. Vorig seizoen kwam de Serviër tot slechts zeven competitiewedstrijden, maar deze jaargang beleefde hij zijn grote doorbraak met elf doelpunten in 35 duels (inclusief play-offs).

FC Groningen is inmiddels ook al op zoek naar versterkingen voor volgend seizoen. Daarbij is het oog gevallen op Jakob Johansson. De 23-jarige controlende middenvelder is bezig aan een goed seizoen bij IFK Göteborg. De afgelopen week was hij trefzeker tegen zowel Gefle IF als Örebro SK.

Johansson, die zich in de belangstelling weet van tal van buitenlandse clubs, is een interessante speler aangezien zijn contract bij Göteborg aan het einde van dit kalenderjaar afloopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.