FC Dordrecht wil kern succesteam behouden

Reacties

In een poging om ook komend seizoen een succesvol elftal op de been te brengen, richt FC Dordrecht zich allereerst op spelers die afgelopen jaar promotie hebben verwezenlijkt.

FC Dordrecht wil kern succesteam behouden

Zo heeft technisch directeur Marco Boogers al een gesprek gehad met Vitesse-directeur Mo Allach over Robin Gosens (20). De linksbenige verdediger heeft nog een doorlopend contract in Arnhem, maar kan zich nog een jaar bewijzen aan de Krommedijk.

'Er is contact geweest met Allach en we hebben ook Robin de situatie uitgelegd. Ik weet dat NAC Breda en andere clubs interesse hebben, maar bij ons weet hij wat hij kan verwachten', aldus Boogers.

'Zo hebben we ook Funsu Ojo (foto, red.) een aanbieding gedaan en hebben we met ADO gesproken over Giovanni Korte. Het zijn stuk voor stuk spelers waar wij succes mee hebben gehad. Ik kan zo 25 nieuwe spelers binnenhalen, maar het moet wel van Eredivisie-niveau zijn. Het kan best zijn dat wij de voorbereiding met tien of twaalf man beginnen. Geen enkel punt. Zoals elk seizoen staat er aan het begin van het seizoen weer een gedegen elftal.'

Columns van Gijp, Dijkshoorn en Derksen lezen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.