FC Dordrecht stelt Brandts aan en strikt Lieder

Reacties

Ernie Brandts is de nieuwe trainer van FC Dordrecht. De voormalige coach van onder meer FC Volendam, NAC Breda en Young Africans is de opvolger van de succesvolle Harry van den Ham. Brandts tekent een contract voor één seizoen.

FC Dordrecht stelt Brandts aan en strikt Lieder

Dat maakt Marco Boogers bekend via Twitter. Daarmee heeft de technisch manager de technische staf voor het nieuwe seizoen rond.

De afgelopen jaren was Brandts actief in Iran en Afrika bij achtereenvolgens Rah Ahan FC, APR FC en Young Africans. In Nederland was Brandts de eindverantwoordelijke bij Volendam en NAC, waarmee hij in het seizoen 2007/08 als derde eindigde.

Lange tijd leek Ruud Brood de nieuwe coach van promovendus Dordrecht te worden, maar hij koos voor een avontuur bij het gedegradeerde NEC. 'Technisch gezien waren wij eruit met Brood, maar wij gaan geen ministersalarissen betalen. Laten wij daarin een voorbeeld zijn voor de rest', zei technisch manager Boogers onlangs tegenover Voetbal International.

Overigens contracteerde FC Dordrecht ook nog een nieuwe spits. Mart Lieder speelt komend seizoen voor de gepromoveerde club. Hij komt over van RKC Waalwijk, dat de voorbije jaargang degradeerde naar de Jupiler League.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.