FC Den Bosch zet bij MVV koers richting play-offs

FC Den Bosch deed op bezoek bij MVV uitstekende zaken in de strijd om deelname aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De Bosschenaren wonnen met 1-0 in Maastricht.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd drie minuten voor rust gemaakt door Erik Quekel. De clubtopscorer van FC Den Bosch schoot droog raak na een voorzet van Benjamin van den Broek.

Door de overwinning stijgt Den Bosch van de achtste naar de zevende plaats. Bovendien doet de club goede zaken in de periodestand, waarop het na zes duels de derde plaats bezet en MVV (zesde) inhaalt. MVV maakt nog een kleine kans op deelname aan de nacompetitie. De Limburgers staan twaalfde, maar het gat met de achtste plaats bedraagt slechts twee punten.