Farfán eindelijk terug op trainingsveld Schalke 04

Reacties

Na maanden van blessureleed is Jefferson Farfán op de weg terug. Donderdag trainde hij voor het eerst sinds juli weer met de selectie van Schalke 04. De dertigjarige vleugelspits had last van een kraakbeenblessure in zijn knie.

Farfán eindelijk terug op trainingsveld Schalke 04

De laatste wedstrijd die Farfán speelde voor Die Königsblauen was in april 2014 tegen Eintracht Frankfurt. Die wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, onder andere door een doelpunt van de aanvaller. Hierna kreeg de voormalige PSV'er last van een mysterieuze allergische reactie waardoor hij niet meer in actie kon komen.

Sinds juli had Farfán last van zijn knie en was het lange tijd onduidelijk wanneer hij weer zou terugkeren in de ploeg van trainer Roberto Di Matteo. Na maanden van onzekerheid ligt die rentree nu eindelijk in het verschiet, al is nog niet duidelijk wanneer de aanvaller weer in actie kan komen.

Farfán is bezig aan zijn zevende seizoen in Duitse dienst. In de zomer van 2008 werd de Peruviaan voor ongeveer tien miljoen euro overgenomen van PSV. Sindsdien speelde de international 161 officiële wedstrijden waarin hij 39 keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.