Falcao kwijnt weg onder Van Gaal

Reacties

Radamel Falcao strompelt van dieptepunt naar dieptepunt. Dinsdag liep de reputatie van de spits weer een flinke deuk op, toen hij zich moest melden bij de Onder-21 ploeg van Manchester United.

Falcao kwijnt weg onder Van Gaal

Niets minder dan een vernedering voor Falcao, die met een salaris van 350.000 euro per week tot de bestbetaalde spelers ter wereld behoort. Dat waanzinnige loon hield hij over aan de status als superspits die hij verdiende met zijn doelpunten bij met name FC Porto en Atlético Madrid, maar de van AS Monaco gehuurde Falcao is onder Van Gaal van idool verworden tot lachertje.

Namens de jeugdploeg van United maakte Falcao opnieuw geen indruk. 'Wat dat betreft is hij tenminste consistent', grapt The Sun, verwijzend naar de ook al zwakke optredens van de Colombiaan in de hoofdmacht van The Mancunians. 'Dieper dan dit is Falcao nog niet gezonken', constateert The Telegraph.

De vaak satirische nieuwssite Bleacher Report steekt de draak met Falcao's optreden van dinsdagavond.
De vaak satirische nieuwssite Bleacher Report steekt de draak met Falcao's optreden van dinsdagavond.

Symbolisch was het tijdstip waarop Falcao zich moest melden bij de jeugdploeg. Voor spelers met de allure van Falcao is dinsdagavond immers een ander woord voor Champions League-avond. Op de avond van beroemdheden en vedetten, ploeterde Falcao in de anonimiteit van een jeugdcompetitie bij een club die dit seizoen niet eens Europees voetbal speelde. Het is de tragiek van een vallende ster.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.