Everton maakt zich sterk voor Bolasie

Reacties

Everton is in de laatste week voor de start van het nieuwe Premier League-seizoen hard bezig de selectie van vers bloed te voorzien. Naast Wilfried Bony staat Yannick Bolasie aan de vooravond van een overstap naar Goodison Park.

Everton maakt zich sterk voor Bolasie

Ondanks een goed gevulde transferkas heeft Ronald Koeman alleen Idrissa Gueye en Maarten Stekelenburg nog kunnen verwelkomen. De verwachting is dat de oud-international op korte termijn meer nieuwe gezichten kan begroeten in de aanloop naar de seizoensstart tegen Tottenham Hotspur van zaterdag.

Everton is in verregaande onderhandelingen met Manchester City over Wilfried Bony. Maar ook een akkoord over Bolasie lijkt een kwestie van tijd. Crystal Palace heeft de eerste toenadering van de hand gewezen, maar het nieuwe bod van Everton komt in de buurt van de dertig miljoen euro die Palace wil hebben voor de 27-jarige aanvaller.

Bolasie heeft wel oren naar een vertrek bij Crystal Place, waar hij met de komst van Andros Townsend (gekomen van Newcastle United) er een concurrent bij heeft gekregen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.