Everton-speler Stones bizarre verschijning op CL-lijst Man City

Reacties

John Stones is door Manchester City ingeschreven voor de play-offs van de Champions League. De verdediger staat echter helemaal niet onder contract bij The Citizens.

Everton-speler Stones bizarre verschijning op CL-lijst Man City

Stones is namelijk nog altijd contractspeler van Everton, dat geleid wordt door Ronald Koeman. City heeft de mandekker al een tijdje op de korrel, maar tot een akkoord kwam het nog niet. Desalniettemin staat de Engelse international wel op de lijst die is ingediend bij de UEFA voor de dubbele confrontatie met Steaua Boekarest. Hij heeft zelfs al het rugnummer 24 toebedeeld gekregen.

Engelse media melden dat City waarschijnlijk niet had verwacht dat de UEFA de lijst met spelers direct zou openbaren. De aanwezigheid van Stones op de spelerslijst wijst wel op een naderende transfer van de 22-jarige rechtspoot naar City. De Engelse club speelt op 16 en 24 augustus tegen Steaua, met als inzet een plek in de groepsfase van het miljoenenbal.

Afvallers
Samir Nasri, Eliaquim Mangala en Wilfried Bony zijn door trainer Pep Guardiola niet aangemeld voor de Champions League. Het bevestigt dat het trio op zoek moet naar een nieuwe club. Nasri wordt in verband gebracht met onder meer het Internazionale van Frank de Boer. Vincent Kompany is ook niet aangemeld, maar dat heeft met zijn blessure te maken. De Belg kan na de duels met Steaua alsnog worden aangemeld voor de groepsfase.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.